ГоловнаПолітика

Янукович сьогодні зустрінеться з президентом Польщі

О 10:00 відбудеться офіційна церемонія зустрічі президентів.

Янукович сьогодні зустрінеться з президентом Польщі
Фото: despravda.com

Президент України Віктор Янукович сьогодні проведе зустріч із президентом Республіки Польща Броніславом Коморовським, який 20-21 вересня відвідає Україну з державним візитом.

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Згідно з програмою державного візиту, 20 вересня о 10:00 відбудеться офіційна церемонія зустрічі президента Польщі (вул. Банкова, 11, площа перед будинком Адміністрації Президента України).

На 10:20 запланована зустріч Президента України Віктора Януковича з президентом Республіки Польща Коморовським у форматі "віч-на-віч".

Об 11:00 розпочнуться українсько-польські переговори під головуванням глав держав.

О 12:10 відбудеться зустріч президентів України та Республіки Польща з представниками засобів масової інформації.

О 17:00 президенти України та Республіки Польща візьмуть участь у заключній частині ХІ Економічного форуму "Україна-Польща" (Торгово-промислова палата України, вул. Велика Житомирська, 33).

21 вересня на 10:00 запланована участь президентів України та Республіки Польща у церемонії відкриття Міжнародного меморіалу жертв тоталітаризму на території Національного історично-меморіального заповідника "Биківнянські могили".

Нагадаємо, в Києві у зв'язку з державним візитом президента Республіки Польща Броніслава Коморовського з 20 по 21 вересня вдадуться до низки заходів, спрямованих на забезпечення безпеки дорожнього руху.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram