ГоловнаПолітика

Чечетов: опозиція з тріском програє вибори

"Регіонал" засуджує опозицію за схиляння перед Заходом.

Чечетов: опозиція з тріском програє вибори
Фото: http://ukrday.com.ua

Депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов звинувачує опозицію в "колінопоклонстві" перед Заходом.

Про це політик заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua, відповідаючи на запитання про порушення виборчого процесу з боку політичних опонентів.

"Для опозиції імідж країни - це ніщо, а для нас (Партії регіонів, - ред.) імідж - це все. Ми не поділяємо їхньої позиції. Опозиціонери їздили на Захід, ставали на коліна там", - зазначив Чечетов.

На його думку, саме через представників Об'єднаної опозиції українські спортсмени на Олімпіаді-2012 у Лондоні позбулися чотирьох медалей.

Також Чечетов заявив, що його "дратує, коли західні політики кажуть, що вибори в Україні будуть недемократичними". Він вважає, що такі політики висловлюють одиночні думки українських опозиціонерів.

Політик також запевнив, що влада закупила камери, щоб контролювати порушення опозиції на парламентських виборах.

"Ми закупили камери, щоб не дати сфальсифікувати вибори, особливо на Західній Україні. Адже всі знають, які там опозиція влаштовувала каруселі з голосуванням", - зазначив депутат.

"Опозиція з тріском програє вибори, адже вони понабирали "тушок" у свої списки, а гідних кандидатів навіть не включили. Мені шкода Донія (Олександр Доній), Гримчака (Юрій Гримчак), які були б гідними суперниками. Потрібно, щоб опозиція почистила свої списки та виставила нормальних кандидатів, щоб опозиція стала гідним суперником", - підсумував Чечетов.

Нагадаємо, Юрію Гримчаку дісталося 91-ше, навряд чи прохідне, місце в списку Об'єднаної опозиції, а Олександр Доній не потрапив до списку взагалі та балотується як самовисуванець.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram