ГоловнаПолітика

У Херсоні захопили приймальню Кириленко

Депутат каже, що зникло його багаторічне листування.

У Херсоні захопили приймальню Кириленко
Фото: korrespondent.net

У Херсоні в ніч проти 17 серпня захопили приймальню депутата від НУ-НС В'ячеслава Кириленка.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "За Україну!", лідером якої є Кириленко.

"Влада по-бандитськи, без будь-яких на те підстав і попереджень захопила громадську приймальню опозиційного депутата і віддала її провладному кандидатові. Такими ж методами вони діятимуть на виборах - просто будуть фальсифікувати їх", - цитує прес-служба Кириленка.

У повідомленні наголошено, що це приміщення 2002 року Херсонська обласна державна адміністрація надала Кириленкові для громадської приймальні.

Уранці 18 серпня співробітники приймальні виявили, що замки на вхідних дверях змінено, а табличку про громадську приймальню знято, замість неї висить табличка, яка вказує, що тепер це громадська приймальня депутата Ради, члена фракції Партії регіонів Олексія Журавка.

У повідомленні зазначено, що без попереджень було вилучено багаторічне листування депутата, офіційні документи, оргтехніку, меблі й особисті речі помічників Кириленка, які досі не знайдено.

Партія зазначає, що підстави для таких дій з'ясувати не вдалося у зв'язку з тим, що представники Херсонської облдержадміністрації уникають будь-яких контактів із помічниками Кириленка.

Нагадаємо, раніше член БЮТ Сергій Соболєв заявляв про організацію міліцією незаконних обшуків у його громадській приймальні в Новоселиці (Чернівецька область).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram