ГоловнаПолітика

Хармс готовий зустрітися на консиліумі з українськими лікарями

Але тільки з дозволу Тимошенко.

Хармс готовий зустрітися на консиліумі з українськими лікарями
Фото: http://vebidoo.de

Головний лікар Харківської обласної клінічної лікарні Богдан Федак вручив колезі з берлінської клініки "Шаріте" Лутцу Хармсу прохання представників медичної громадськості міста про зустріч для обговорення методики лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Ми пропонуємо зустрітися завтра о 14.00 тут у лікарні (ЦКЛ № 5). Ми говоритимемо про методики лікування, а не про професійні таємниці, про які ви не зможете розповісти українським лікарям", - сказав Федак, звертаючись до Хармса в понеділок у Харкові перед входом у центральну клінічну лікарню № 5, де проходить курс лікування Ю. Тимошенко.

Німецькій лікар погодився на таку зустріч за умови, якщо не заперечуватиме Юлія Тимошенко.

Стан здоров\'я екс-прем\'єра Юлії Тимошенко вдалося стабілізувати

— Представник берлінської клініки "Шаріте" Лутц Хармс

"Я відкритий для зустрічі з українськими колегами. У нас немає невирішених питань з українськими лікарями. Але зустріч відбудеться тільки за умови згоди Юлії Тимошенко", - сказав він.

Нагадаємо, раніше, члени Харківського медичного товариства висловили стурбованість відсутністю позитивної динаміки в лікуванні Тимошенко, яке їй надають у ЦКЛ "Укрзалізниці" в Харкові під керівництвом лікарів берлінської клініки "Шаріте".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram