ГоловнаПолітика

В ефірі ВВС закликали британців їхати в Україну

Українці створили справді прекрасну атмосферу, стверджують англійські фанати.

В ефірі ВВС закликали британців їхати в Україну
Фото: Макс Левин

Українці - фантастично гостинний народ, а атмосфера в країні під час Євро-2012 на 100% позитивна.

Це в коментарях британському телеканалу ВВС зазначили вболівальники збірної Англії, які відвідали Київ, щоб підтримати ввечері своїх улюбленців у чвертьфінальній грі проти Італії.

Фани "левів" також закликають своїх співвітчизників облишити усі свої справи і долучитися до атмосфери футбольного свята, яка зараз панує в Україні, повідомляє інформаційний центр "Україна-2012".

"Це дивно! Люди в Україні абсолютно фантастичні, ми дійсно чудово проводимо час. Атмосфера неймовірно позитивна. Кожен відчуває себе частиною свята", - розповіли двоє вболівальників збірної Англії.

Вони зазначили, що так тепло, як в Україні, їх не зустрічали ніде.

"Українці створили справді прекрасну атмосферу. Вони насолоджуються футболом, а фан-зони просто грандіозні", - зазначив Грем Блінч, що представляє Федерацію футбольних уболівальників збірної Англії.

Усі, хто вже в Україні, переказує вітання тим, хто ще роздумує над поїздкою сюди: "Приїжджайте і приєднуйтеся до свята!" - зазначає ВВС.

Як повідомляли, у травні в програмі Panorama корпорації BBC було продемонстровано фільм, у якому йшлося про проблеми расизму та футбольного хуліганства на стадіонах України, а колишній гравець збірної Сол Кемпбелл радив англійцям уникнути поїздки в Україну.

Англійська футбольна асоціація готує офіційну письмову скаргу на телеканал ВВС через дискримінацію України та Польщі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram