ГоловнаПолітика

У Києві за великий хабар затримали високопоставленого митника?

За інформацією журналістів, чиновника відпустили через три дні.

У Києві за великий хабар затримали високопоставленого митника?
Фото: Макс Левин

Співробітники СБУ заарештували першого заступника начальника Київської обласної митниці Сергія Наумова за отримання великого хабара.

Про це на свій сторінці в Facebook пише автор і ведучий програми "Знак оклику" (телеканал ТВі), автор LB.ua Артем Шевченко.

"За даними моїх джерел, ще 15 червня СБУ заарештувала першого заступника начальника Київської обласної митниці Сергія Наумова. Його вивели в наручниках з офісу. У приміщенні нібито під час спецоперації знайшли 300 000 євро. На вухах уся обласна митниця, а ЗМІ мовчать", - пише А. Шевченко.

Водночас журналіст Юрій Бутусов у тій самій соцмережі написав, що Наумова відпустили через три дні - 18 червня.

"Першого заступника начальника Київської обласної митниці Сергія Наумова заарештовано за хабар 15 червня. Розмір хабара - близько 300 000 євро. Разом із ним було затримано ще одного співробітника митниці. Можна сказати, що це колосальний скандал - я поставив запитання щодо Наумова в інтерв'ю з головою Держмитниці Калетником. Однак значно більший шок від того, що Наумов,

якого взяли на місці злочину, відпустив на свободу суд у понеділок, 18 червня. "Рафік абсолютно невинуватий". Виявляється, надані докази здалися суду недостатніми, а затриманий ніяк не може вплинути на слідство", - зазначив журналіст.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram