ГоловнаПолітика

Кокс і Кваснєвський не просили про зустріч із Тимошенко, - ДПС

У відомстві заявляють, що в інтернеті з'явилася "перекручена інформація".

Кокс і Кваснєвський не просили про зустріч із Тимошенко, - ДПС
Александр Квасьневский
Фото: litoslav.blogspot.com

Екс-президент Польщі Александр Кваснєвський і колишній президент Європарламенту Пет Кокс не зверталися з проханням про зустріч з екс-прем'єром Юлією Тимошенко.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України.

Згідно з повідомленням, у зв'язку з появою в Інтернеті "спотвореної інформації" щодо зустрічей представників Європарламенту з Тимошенко, ДПтСУ повідомляє, що під час перебування в Україні Кваснєвського та Кокса офіційних заяв із проханням про зустріч із Тимошенко ні від них, ані від інших державних органів до ДПтС України не надходило.

За інформацією Міністерства закордонних справ України, в рамках програми перебування в Україні представників Європарламенту таку зустріч узагалі не планували, заявляють у Пенітенціарній службі.

Нагадаємо, донька Юлії Тимошенко Євгенія заявила в інтерв'ю радіо "Свобода", що влада навмисне не дозволяє її матері зустрічатися з європейськими політиками.

За словами Євгенії Тимошенко, представники Європарламенту - колишні президенти Кокс і Кваснєвський - не змогли зустрітися з Тимошенко, оскільки її "ізольовано Пенітенціарною службою та Президентською Адміністрацією". Водночас, як зазначила Є. Тимошенко, місія Європарламенту повторно спробує зустрітися з ув'язненюю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram