ГоловнаПолітика

Кожному депутату Київради подарували квитки на футбол за 450 євро, - опозиція

120 депутатам дали по два дорогі квитки: один - на матч збірної України, другий - на фінал.

Кожному депутату Київради подарували квитки на футбол за 450 євро, - опозиція
Фото: Макс Левин

Фракції "УДАР" і БЮТ в Київраді вирішили перерахувати суму, еквівалентну вартості подарованих їм містом квитків на матчі Євро-2012 на розвиток дитячої медицини Києва.

Про це "Українські Новини" повідомив депутат від фракції "УДАР" Олексій Давиденко.

"Нам видали квитки. З нами ніхто не радився. Вийшло так, що подзвонили у фракцію із секретаріату Київради і повідомили про те, що в усі фракції передано квитки, по два квитки на кожного депутата", - сказав Давиденко.

Він зазначив, що на кожного зі 120 депутатів передбачено по два квитки: один - на один з матчів за участю збірної України, другий - на фінал.

"Коли вже депутати отримали на руки конверти, з'ясувалося, що це не квитки по 30 євро, як раніше говорили, а дорогі. Виходить, що на квитки кожному депутатові було витрачено по 450 євро. Тоді було ухвалено рішення опозицією - "УДАРом" і БЮТ, що ми знайдемо дитячу лікарню і кожен депутат зможе перерахувати гроші за квитки на дитячу лікарню", - повідомив депутат.

Він обурився, що за наявності величезної кількості дорогих автомобілів на парковці Київради депутати радо прийняли безкоштовні для них квитки.

Зокрема, за даними Давиденка, усього на квитки для депутатського корпусу було витрачено близько 540 тис. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram