ГоловнаПолітика

Завадський побоюється, що кожен день може стати для нього останнім

Відомий акордеоніст Ігор Завадський заявив, що співробітники Шевченківського райуправління вибивали з нього зізнання.

Завадський побоюється, що кожен день може стати для нього останнім
Фото: job-sbu.org

Про це він розповів на суді, повідомляє ТСН.

"Вони примушували мене давати показання. Чинили і моральний тиск у вигляді погроз, і фізичний - у вигляді побиття. У результаті чого я непритомнів, мене нудило і мені паморочилося", - сильно кашляючи сказав Завадський.

Програмі "Гроші" вдалося телефоном зробити ексклюзивне інтерв'ю з акордеоністом. Жахливі подробиці його допиту вражають.

"Один каже: "Давай за яєчка його бери". Він каже:ідпишеш?" - "Ні". Стискав. І почув: «Вали його». Я впав головою в підлогу, знепритомнів", - розповів Завадський.

Міліція показала йому відео, на якому музикант нібито ґвалтує неповнолітніх хлопчиків.

"Дійсно, мені показали, я побачив свою кімнату. Мені показали відео, на якому стою нібито голий спиною", - розповів Завадський про відео, яке міліція називає основним доказом його провини.



Сторона звинувачення на суді була небагатослівною. Раніше правоохоронці заявили, що є відеодокази сексуальних злочинів і свідчення 11 неповнолітніх потерпілих.

"Серед дітей взагалі не було дітей, які брали в нього уроки гри на акордеоні. Жодного стосунку до мистецтва музичного не мають", - зазначив представник МВС України Володимир Поліщук.

Поза тим, сам музикант побоюється, що кожен день для нього останній. За словами Завадського, йому пообіцяли, що доведуть до самогубства. Якби це сталося, то він уже написав записку - "Я не винен".

Тим часом суд погодився на медичне обстеження музиканта, але відмовився випустити.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram