ГоловнаЕкономікаБізнес

Маск анонсував дві зарядні станції Supercharger в Україні у 2019 році

Tesla має намір охопити мережею зарядних станцій усю Європу.

Маск анонсував дві зарядні станції Supercharger в Україні у 2019 році
Илон Маск
Фото: ТСН

В Україні з'являться дві станції зарядки електрокарів "Тесла". Про це написав засновник і керівник компанії Tesla і SpaceX Ілон Маск на своїй сторінці в Твіттері.

"Більшість людей не знають, що мережа Tesla Supercharger дозволяє легко подорожувати на великі відстані по США, здебільшого Європи, Канади та Китаю", - написав він і додав у повідомлення посилання на карту.

На карті відзначені місця нових станцій заправки Superchargers. На цій карті також відзначені і дві заправки в Україні - на автотрасі Київ-Львів.

"Наступного року станції Supercharger повинні охопити 100% території Європи. Від Ірландії до Києва, від Норвегії до Туреччини", - написав Маск.

На цей твіт відреагував міністр інфраструктури Володимир Омелян, привітавши прихід зарядних станцій в Україну. Пізніше на своїй сторінці у Твіттері він написав: "Ну що ж... Tesla їде в Україну. Спочатку Model 3 в 2018-му, тепер суперчарджери у 2019 році".

Нагадаємо, на початку грудня компанія Tesla додала Україну до переліку країн, куди здійснюється пряма доставка електрокарів. Раніше українці могли замовляти ці авто тільки через сусідні країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram