ГоловнаЕкономікаДержава

Перекриття і демонтаж Шулявського шляхопроводу відклали на весну

Роботи з демонтажу триватимуть близько трьох місяців.

Перекриття і демонтаж Шулявського шляхопроводу відклали на весну
Фото: Сергей Нужненко

Київська влада відклала перекриття і демонтаж аварійного Шулявського шляхопроводу на весну 2019 року.

Про це в інтерв'ю 044.ua розповів заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

"Ми трохи відстаємо від первинного графіка, він був скоректований... Затримка пов'язана з необхідністю замовлення металопрокату, оплата за який мала надійти з митного експерименту, але на жаль... Роботи з демонтажу, за нашими розрахунками, триватимуть близько трьох місяців, після повного перекриття руху навесні, звичайно", - заявив він.

Нагадаємо, у 2017 році після руйнування частини Шулявського шляхопроводу КМДА оголосила про намір закрити його на реконструкцію. Роботи мали розпочати ще 1 травня 2018 року, потім початок реконструкції кілька разів переносили.

У червні 2018 року стало відомо, що переможцем тендеру на проведення реконструкції столичного Шулявського шляхопроводу стала фірма ТОВ "Північноукраїнський будівельний альянс", яка належить помічнику народного депутата Максима Микитася.

Підрядник повинен побудувати міст з новим поворотом з вул. Довженка на проспект Перемоги і двома з'їздами з шляхопроводу на проспект Перемоги. У рамках реконструкції знесуть один з цехів заводу "Більшовик".

Орієнтовна тривалість будівництва - 17 місяців

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram