ГоловнаЕкономікаФінанси

Британський суд відхилив апеляційні скарги у справі Приватбанку

Наказ про всесвітній арешт активів залишається чинним.

Британський суд відхилив апеляційні скарги у справі Приватбанку
Фото: Макс Требухов

Апеляційний суд Високого суду Лондона відхилив апеляційні скарги Приватбанку та Ігоря Коломойського на різні аспекти застосування всесвітнього арешту активів екс-власників банку.

Рішення стосується не останнього рішення судді Фанкорта від 4 грудня 2018 року, а попереднього - від 24 липня, пише FinClub з посиланням на джерело в Приватбанку.

Розгляд стосувався "тлумачення технічних питань того, якою мірою судовий наказ про всесвітній арешт активів дозволяє здійснювати певні транзакції".

"Протягом перших місяців дії наказу про арешт активів виявилося, що Приватбанк і пан Коломойський тлумачать його положення по-різному, отже, банк подав клопотання до суду для отримання роз'яснень. У липневому рішенні суддя став на бік банку в одному аспекті і на бік пана Коломойського в іншому. І банк, і пан Коломойський подали апеляцію, і обидві апеляції були відхилені", - заявили в банку.

Наказ про всесвітній арешт активів залишається чинним.

Нагадаємо, суддя Фанкорт визнав відсутність юрисдикції Високого суду Лондона у справі Приватбанку проти Ігоря Коломойського і визнав необґрунтованим всесвітній арешт його активів, накладений у 2017 році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram