ГоловнаЕкономікаБізнес

Директор "Спецтехноекспорту" звільнився

Підприємство торгує зброєю на зовнішніх ринках.

Директор "Спецтехноекспорту" звільнився
Фото: spetstechnoexport.com

Директор державного зовнішньоторговельного підприємства "Спецтехноекспорт" Павло Барбул пішов у відставку.

На своїй сторінці у фейсбуці він написав, що завершує роботу в "Спецтехноекспорті" на посаді директора і планує співпрацювати з компанією надалі як радник. "Черговий важливий етап мого життя в три з половиною роки успішно пройдено, і моя місія на посаді директора "Спецтехноекспорту" сьогодні завершена... Надалі буду допомагати компанії в якості радника, тому відкритий до будь-яких експертних дискусій. Також частина часу хочу присвятити реалізації власних бізнес-проектів", - написав він.

За даними агентства "Інтерфакс-Україна", тимчасово виконувачем обов'язків директора підприємства став заступник директора Владислав Бельбас. До приходу в "Спецтехноекспорт" 2014 року Бельбас обіймав посаду директора ТОВ "Дозор-Авто" (раніше - "Богдан-Схід-Авто").

"Спецтехноекспорт" входить у концерн "Укроборонпром", його основним видом діяльності є експортно-імпортні відносини на світовому ринку озброєнь.

Восени 2017 року повідомляли, що співробітники Генеральної прокуратури України та Державної фіскальної служби провели обшуки в керівників держпідприємства "Спецтехноекспорт" у справі про розтрату 198 млн гривень шляхом їх виведення через фіктивні підприємства і вилучили в директора підприємства 120 тис. доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram