ГоловнаЕкономікаБізнес

Львівська тютюнова фабрика заявила про чергову інформаційну атаку на підприємство Новости компаний

Чергові інформаційні атаки на Львівську тютюнову фабрику ініційовані західними корпораціями.

Львівська тютюнова фабрика заявила про чергову інформаційну атаку на підприємство

Керівництво Львівської тютюнової фабрики (ЛТФ) заявило про спробу організувати чергову інформаційну атаку на підприємство, менеджмент компанії переконаний, що за негативними публікаціями в регіональних ЗМІ стоять транснаціональні корпорації, повідомляє видання "Деньги".

Фабрика відмовилася працювати з тютюновим монополістом "Тедіс Україна", збільшила частку на внутрішньому ринку до 9% і запланувала вихід на IPO, а також виступила за підвищення адвалорної складової акцизу на сигарети, зазначили на підприємстві, і все це не влаштовує західні компанії. Керівники ЛТФ заявили виданню, що конкуренти за допомогою статей у ЗМІ намагаються переконати суспільство в існуванні "тіньових схем" і контрабанди з боку фірми, розсилають фейкові листи зі звинуваченнями в несплаті податків.

Серед тих, кого не влаштовують дії ЛТФ, у компанії назвали чотири транснаціональні корпорації: "Філіп Морріс Україна", "Джей Ті Інтернешнл Україна", "В.А.Т. – Прилуки" та "Імперіал Тобакко Продакшн Україна", які ще п'ять років тому контролювали 95–97% внутрішнього тютюнового ринку країни, а через львів'ян втратили його частину.

"Фактично асоціація "Укртютюн", що об'єднує українські фабрики західних корпорацій та "Тедіс", втрачає можливість вручну управляти підвищенням і зниженням цін на сигарети. Коли мова йде про втрату контролю над 10–15% продажів, проблемою знехтувати вже не можна, саме тому великі компанії почали атаку на невелике вітчизняне підприємство", – цитують заяву Львівської тютюнової фабрики "Деньги".

У квітні цього року на ЛТФ вже заявляли про інформаційну атаку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram