ГоловнаЕкономікаФінанси

ICU і "Правекс-банк" представили нові інструменти для українських інвесторів Новости компаний

ICU і "Правекс-банк" представили нові інструменти для українських інвесторів

Група ICU спільно з "Правекс-банком" організували навчальний семінар для клієнтів, запросивши фахівців відомої британської компанії з управління активами FPP, які розповіли про особливості інвестиційної діяльності в світі.

"Інтеграція України в міжнародну фінансову систему є важливим кроком у розвитку країни. Ми намагаємося підвищити стандарти управління в Україні за рахунок залучення передового досвіду і кращих фахівців", - сказав керівник-партнер групи ICU Костянтин Стеценко.

На заході від FPP Asset Management виступили Джонатан Нейл, головний інвестиційний керівник і партнер FPP і Крістофер Едвардс, інвестиційний керівник, партнер FPP.

Джонатан Нейл - співзасновник компанії FPP і керівник фонду FPP Global Emerging Markets Fund, яким він управляє з моменту його створення в 1999. До створення FPP Asset Management в 1998, Нейл обіймав посаду директора в Pictet & Cie і відповідав за управління портфелем акцій в розмірі 3 млрд доларів, сфокусованим на ринках країн з економікою, що розвивається.

Крістофер Едвардс відповідає за макроекономічний аналіз і макроаналітичну частину моделі аналізу інвестицій (FPP Price Appraised Value model). До початку кар'єри в FPP у 2000, Крістофер очолював відділ з торгівлі цінними паперами на ринках, що розвиваються, в компанії Henderson Global Investors, відповідаючи за розміщення активів і керівництво інвестиціями.

Організатори заходу пояснили, що спрощеною процедурою інвестування коштів за кордон скористалася лише невелика кількість українців. Причиною обмеженого попиту на цінні папери іноземних емітентів є відсутність інформації про можливі інструменти для інвестування і надійних партнерів.

У групі ICU відзначили, що розвиток фінансової грамотності населення є одним із пріоритетів розвитку України, особливо напередодні пенсійної реформи. А транскордонна діяльність є однією з елементів розвитку фінансової системи країни для поступової інтеграції в ЄС.

Група ICU (www.icu.ua) є незалежною інвестиційно-консалтинговою групою, що спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи. Група заснована в 2006 році і є лідером з управління активами в Україні. Власником компанії є її топ-менеджмент. Керуючі директори ICU - Макар Пасенюк і Костянтин Стеценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram