ГоловнаЕкономікаБізнес

Лоукост "Азербайджанських авіаліній" почав продаж квитків по $30 на рейси Київ-Баку

Рейси почнуть виконувати з 5 вересня в київському аеропорту "Жуляни".

Лоукост "Азербайджанських авіаліній" почав продаж квитків по $30 на рейси Київ-Баку
Buta Airways
Фото: avianews.com

Азербайджанська авіакомпанія AZAL почала продаж квитків під лоукост-брендом Buta Airways на маршруті Київ-Баку за ціною від $30 в один бік з урахуванням зборів.

Про це повідомляє Аvianews.com.

Рейси почнуть виконувати з 5 вересня в київському аеропорту "Жуляни" на літаках Embraer 190. У розкладі заявлено польоти з частотою двічі на тиждень - по вівторках і середах.

Під новим брендом AZAL пропонує два види тарифів з платним провозом ручної поклажі: Buta Budget і Buta Standard.

Тариф Buta Budget - найдешевший. Він не передбачає обміну чи повернення квитка. Також безкоштовно провозити в салоні можна лише невеликі особисті речі. Перевезення багажу оплачується окремо.

Тариф Buta Standard дозволяє обмінювати або повертати авіаквиток зі штрафом 50% від вартості, а також передбачає безкоштовну норму провозу багажу до 10 кг. Безкоштовно в салон можна взяти тільки одну невелику особисту річ, як і за тарифом Buta Budget.

Обидва тарифи дозволяють взяти на борт літака ручну поклажу з габаритами 55х35х20 см без обмеження за вагою в разі оплати збору $30 за кожен переліт. Перевезення багажу вагою до 23 кг і з габаритами за сумою трьох величин до 158 см обійдеться в таку саму суму.

Додатково AZAL на рейсах Київ-Баку під брендом Buta Airways буде стягувати плату за реєстрацію в аеропорту в розмірі 3 євро, якої можна буде уникнути в разі реєстрації онлайн або в кіосках самостійної реєстрації в аеропорту.

Вибір стандартного місця пасажирам обійдеться в $3,42, місця на початку салону - в $17,1, місця з додатковим простором для ніг у першому або аварійному ряду літака - у $28,5. Сендвічі та напої на борту всім пасажирам надаватимуть безкоштовно. Гаряче харчування можна замовити заздалегідь за ціною від $9.

З 2016-го AZAL літає з Баку в київський аеропорт Бориспіль під лоукост-брендом AZALJET. В авіакомпанії не змогли повідомити, чи надалі виконуватимуть польоти в Бориспіль після початку польотів під брендом Buta Airways в Жуляни.

Нагадаємо, Wizz Air оголосив спецтарифи для пасажирів скасованих рейсів Ryanair.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram