ГоловнаЕкономікаБізнес

Аеропорт "Бориспіль" підписав договір про співпрацю з лоукостером Ryanair

У контракті відображено більшість побажань Ryanair, але "не всі".

Аеропорт "Бориспіль" підписав договір про співпрацю з лоукостером Ryanair
Фото: EPA/UPG

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" підписав зі свого боку договір про умови обслуговування ірландської бюджетної авіакомпанії Ryanair і відправив документ у штаб-квартиру лоукостера.

Про це генеральний директор аеропорту Павло Рябікін повідомив у Facebook.

"Сьогодні ми зі свого боку підписали договір з Ryanair і відправили в головний офіс авіакомпанії. Це зайняло у нас менше двох тижнів з моменту зниження вартості базового збору за пасажирське обслуговування (зміна до наказу Міністерства інфраструктури), що було основним стримувальним фінансовим чинником. Договір погоджено усіма службами аеропорту і, що дуже важливо, зовнішніми аудиторами, які візують всі вихідні фінансові документи і договори", - написав він.

Рябікін зазначив, що в контракті відображено більшість побажань Ryanair, але "не всі".

"Зокрема на напрямок Київ-Лондон знижка у 80% не надається, оскільки цей напрям для аеропорту Бориспіль новим не є", - додав гендиректор "Борисполя".

Нагадаємо, в березні один з найбільших європейських лоукостів - компанія Ryanair - оголосила про вихід на український ринок авіаперевезень вже у 2017 році. Розмови про початок польотів Ryanair велися вже багато років, але найбільший лоукост Європи досі не відкрив жодного рейсу в Україну.

Як повідомляли, Ryanair відкриє рейси з Києва та Львова в Лондон уже у вересні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram