ГоловнаЕкономікаДержава

Суд стягнув із компанії "Техморгідробуд" 12 млн гривень на користь АМПУ

Зазначене судове рішення набуло чинності.

Суд стягнув із компанії "Техморгідробуд" 12 млн гривень на користь АМПУ
Фото: goodvin.info

Господарський суд Києва задовольнив позов компанії "Техморгідробуд Миколаїв" до Адміністрації морських портів України і відмовив у зустрічному позові державного підприємства про стягнення штрафних санкцій у зв'язку з неналежним виконанням робіт.

Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура у Фейсбуці.

Не погодившись з ухваленим рішенням, держпідприємство "Адміністрація морських портів України" звернулося до Київського апеляційного госпсуду зі скаргою.

На цій стадії у справу вступили прокурори САП на стороні відповідача (ТОВ "АМПУ").

Зазначають, що протягом розгляду справи суду надали незаперечні докази порушень, допущених підрядниками під час виконання робіт, які було здобуто протягом досудового розслідування у кримінальному провадженні, процесуальне керівництво в якому здійснює САП.

"За результатами розгляду справи Київський апеляційний госпсуд 12 червня 2017 року виніс постанову, якою було скасовано рішення Господарського суду міста Києва від 29 серпня 2016 року, відмовлено в задоволенні первісних позовних вимог ТОВ «Техморгідробуд Миколаїв», задоволено зустрічний позов ДП «АМПУ» про внесення змін до договору і стягнуто з ТОВ «Техморгідробуд Миколаїв» на користь держпідприємства 12 822 990,90 грн", - зазначають у повідомленні.

Зазначене судове рішення набуло чинності.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram