ГоловнаЕкономікаБізнес

УНЛ заявляє про поширення недостовірної інформації, - директор

За словами Бочковського, ділову репутацію компанії хочуть підірвати.

УНЛ заявляє про поширення недостовірної інформації, - директор
Фото: lottery.com.ua

Директор УНЛ Андрій Бочковський заявив про поширення недостовірної інформації з метою підриву ділової репутації компанії, пишуть "Українські новини".

"Днями на сайті bihus.info і в програмі "Наші гроші" з'явилася недостовірна і маніпулятивна публікація про компанію УНЛ. З приводу цього заявляю наступне. Ніякого конфлікту між співзасновниками компанії УНЛ не було. Це підтверджують заяви самих співзасновників і їхніх уповноважених осіб. У листопаді-грудні 2015 року відбулася невдала спроба незаконного заволодіння компанією з боку групи шахраїв. Ця спроба не увінчалася успіхом завдяки спільним рішучим діям правоохоронних органів і народних депутатів, спрямованих проти реалізації схеми незаконного заволодіння компанією", - заявив Бочковський.

"Безпосередньо спроба силового захоплення офісу УНЛ відбулася 16.12.2015 групою невстановлених осіб на підставі сфальсифікованих судових рішень. У цей день правоохоронні органи, співробітники ГПУ (в той час очолюваної В.М.Шокіним) і народні депутати, розібравшись у ситуації, не дали реалізувати схему незаконного заволодіння компанією УНЛ. Валерій Коваленко був і залишається засновником компанії УНЛ. Склад керівництва компанії УНЛ не змінювався. Я особисто є директором компанії з 2011 року. Прошу журналістів спростувати недостовірну інформацію і в майбутньому уникати розміщення брехливих і маніпулятивних повідомлень", - резюмував Бочковський.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram