ГоловнаЕкономікаБізнес

Організатори "Євробачення" запропонували малому бізнесу брати участь у тендерах

Всі їх можна побачити на сайті ProZorro.gov.ua.

Організатори "Євробачення" запропонували малому бізнесу брати участь у тендерах
Фото: EPA/UPG

До 18 квітня підприємці та компанії можуть брати участь у тендерах із закупівлі товарів і послуг для проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Про це розповіла в.о. голови правління НГТУ Ганна Бичок.

"На цей момент, більш ніж 100 млн грн з державного бюджету було перераховано як передоплату виконавцям послуг, щоб забезпечити виконання всіх запланованих заходів. Було проведено понад 90 тендерних переговорних процедур, укладено близько 87 контрактів. Але тендери ще не завершені, в квітні підприємства і компанії ще можуть брати в них участь", - зазначила Ганна Бичок.

За її словами, в квітні оголошено фінальну партію тендерів із закупівлі товарів і послуг для проведення "Євробачення-2017", адже конкурс відбудеться вже зовсім скоро - 9-13 травня.

"Інформація про тендери "Євробачення" є на сайті ProZorro.gov.ua. Щоб знайти тендери, потрібно ввести в пошуковий рядок 23152907 - це код ЄДРПОУ Громадського ТБ. Далі система покаже всі тендери "Євробачення", інформацію про терміни завершення подачі заявок, дату проведення аукціону", - зазначила Ганна Бичок.

Основна частина тендерів пов'язана з різними послугами, в тому числі йдеться про роботу зі світловою і звуковою технікою, транспортні послуги, кейтеринг, закупівлю меблів для низки приміщень МВЦ. Також проводяться тендери на виготовлення брендованого одягу для персоналу та волонтерів, на виробництво сувенірів.

"Звичайно, крім різних товарів і послуг, є також такий важливий тендер, як оренда й експлуатація рамок, які дозволяють виявити на контрольно-пропускних пунктах заборонені предмети і речовини. Цей тендер - один із головних для забезпечення безпеки гостей і учасників "Євробачення". Таких рамок необхідно не менш ніж 50, адже їх пропускна здатність - 150 осіб на годину, а кожен концерт "Євробачення" відвідають 7 тисяч глядачів плюс акредитовані фани, різні делегації і журналісти", - зазначила в. о. голови правління НГТУ.

Нагадаємо, головну арену "Євробачення" в Міжнародному виставковому центрі відвідав віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко, який закликав народних депутатів разом із міністрами вести контроль за закупівлями товарів і послуг для організації пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Найбільший європейський пісенний конкурс відбудеться в Києві 9-13 травня 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram