ГоловнаЕкономікаБізнес

Medoff - у трійці лідерів з продажу! Новости компаний

Згідно з останніми даними роздрібного аудиту Retail Tracking Research International (RTRI) за лютий-березень 2016 року, ТМ Medoff займає третю позицію серед найбільш продаваних горілчаних брендів України

Medoff - у трійці лідерів з продажу!
Фото: medoff.ua

Частка Medoff склала 7,9% (у попередньому аудиті за грудень-січень - 7,6%). Показово, що всього за рік бренд із 6-ї позиції на ринку впевнено перемістився вгору і зараз входить до трійки лідерів.

Загалом компанія "Істерн Беверидж Трейдинг", якій належить марка, за даними дослідження, займає четверте місце серед виробників горілки - частка в загальному обсязі продажів становить 10,8%. Порівняно з аналогічним періодом минулого року частка компанії збільшилася на 4,6%.

Роздрібний аудит Retail Tracking Research International (RTRI) проводився по всій Україні. Дані в східних регіонах (Донецька, Луганська область) знімали з територій, підконтрольних Україні.

"Завдяки ефективній роботі нашої маркетингової команди і дистрибуції нам вдалося зберегти обсяги продажів. Чого не скажеш про ринок горілки в цілому - порівняно з аналогічним періодом минулого року загальний обсяг продажів зменшився на 10,8%. І за нашими прогнозами, зниження обсягів виробництва і продажів легального алкоголю триватиме до кінця року - дається взнаки збільшення акцизних зборів і роздрібних цін. Ми дуже вдячні нашим покупцям за лояльність до бренду Medoff і намагаємося, щоб при збереженні найвищої якості цінові зміни не були настільки відчутними для споживача", - коментує директор з маркетингу "Істерн Беверидж Трейдинг" Сергій Колесніченко.

ТМ Medoff належить українській компанії "Істерн Беверидж Трейдинг", експортується в більш ніж 30 країн Європи, Азії та країн СНД, завоював понад 20 нагород на українських і міжнародних дегустаційних конкурсах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram