ГоловнаЕкономікаБізнес

У торговому центрі "Барабашово" в Харкові стався конфлікт з орендарем

Адміністрація вказує на незаконну підприємницьку діяльність

У торговому центрі "Барабашово" в Харкові трапився конфлікт між адміністрацією і підприємцем, який орендує торгову площу.

Як повідомляє прес-служба ТЦ, 23 грудня підприємець відмовився надати охороні торгового центру документи, які дають право на відкриття торгового об'єкта та ведення торгової діяльності (договір оренди або договір суборенди).

"Ця вимога відповідає Правилам торгівлі на ринках м. Харкова, затверджених рішенням XV сесії Харківської міської ради V скликання від 03.10.2007 року. Про необхідність надання такого документа підприємця неодноразово повідомляли раніше. Оскільки необхідні документи не надали - а саме вони підтверджують факт, що підприємець веде діяльність на цьому торговому об'єкті на законних підставах - охорона торгового центру ухвалила рішення призупинити використання торгового об'єкта до підтвердження права його використання підприємцем", - розповіли у відомстві.

"Замість правового варіанту вирішення питання (оформлення в адміністрації відсутніх документів) підприємець викликав наряд поліції і запросив журналістів. Зазначимо, що поліцейські, які приїхали, не знайшли порушень у діях співробітників ТЦ «Барабашово»", - додали у прес-службі.

Там запевняють, що торговий центр працює в нормальному режимі. А ситуацію намагаються розхитати недобросовісні суборендарі.

"Такий деструктивний шлях шкодить не тільки самому торговому центру, але і, в першу чергу, іншим підприємцям, які працюють виключно у правовому полі. Ми щиро сподіваємося, що правоохоронці дадуть оцінку сьогоднішнім подіям, а колеги-підприємці вже сьогодні засуджують такі дії. Зі свого боку ми надамо правоохоронним органам всю необхідну інформацію", - зазначили у прес-службі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram