ГоловнаЕкономікаБізнес

Гереги привели в Україну конкурента російської мережі "Спортмастер"

"Епіцентр" планує відкрити в Україні до 50 магазинів Intersport

Гереги привели в Україну конкурента російської мережі "Спортмастер"
Магазин Intersport
Фото: rau.com.ua

Мережа будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр К" після півтора року переговорів підписала ліцензійний договір про партнерство зі світовим лідером спортивного рітейлу Intersport International Corporation і буде ексклюзивно представляти його продукцію в Україні.

Про це повідомляє сайт "Асоціації рітейлерів України".

Ребрендинг відділів спортивних товарів "Епіцентру" розпочнеться вже цього року. Особливістю мережі Intersport в Україні стане формат "магазин у магазині" (shop-in-shop) - така форма організації торгівлі передбачає виділення брендованої зони в просторі гіпермаркету. За словами засновника "Епіцентру" бізнесмена Олександра Гереги, компанія планує за три роки відкрити в Україні 40-50 магазинів.

"Ціни на імпортні товари сьогодні кусаються. Ми усвідомлюємо, що деякий час доведеться попрацювати на нульовій маржі. Але заради майбутнього - ми до цього готові", - сказав Герега.

Intersport International Corporation - найбільша мережа магазинів спортивних товарів у світі. Заснована в 1968 році десятьма оптовими організаціями Австрії, Бельгії, Данії, Франції, Німеччини, Італії, Нідерландів, Норвегії, Швеції та Швейцарії. Зараз у мережі більш як 5500 магазинів у 44 країнах світу. Її річний оборот перевищує 10 млрд євро.

"Як показує досвід, наші найуспішніші магазини мають площу від 1000 до 2000 кв. м, наші ключові категорії - це товари для бігу, фітнесу, футболу", - зазначив СЕО Intersport Франц Джулен.

В Україні найкрупнішим мультибрендовим спортивним магазином поки що є російський "Спортмастер".

Нагадаємо, мережа будівельно-господарських гіпермаркетів "Епіцентр" з'явилася в Києві в 2003 році. Її засновники - Олександр і Галина Гереги. У 2013 році вони також придбали DIY-мережа №2 "Нова лінія". З 2009 року в гіпермаркеті з'явилися нові напрямки - товари для дому, для дітей, а також техніка і електроніка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram