ГоловнаЕкономікаДержава

МВС закупило іномарок на 14 млн грн

Автомобілі очікуються до кінця поточного року.

МВС закупило іномарок на 14 млн грн

Міністерство внутрішніх справ України під час тендерних торгів придбало 45 іномарок на загальну суму понад 14 млн. гривень

Згідно з "Вісником державних закупівель" ТОВ "ВіДі Юнікомерс" поставить 26 мікроавтобусів Ford Transit на суму 8 млн. 834 тис. 904 грн. У свою чергу ТОВ "ВіДі Автострада" надасть п'ятнадцять Toyota Corolla 1.6L 6MT, з них п'ять автомобілів для Управління державної автомобільної інспекції на 2 млн. 911 тис. 230 грн., - передають "Коментарі".

ТОВ "ВіДі Юнікомерс" також поставить 4 штабні Ford Transit спеціалізованого призначення для управління спеціальними операціями з системою відеоконтролю за 2 млн. 399 тис. 160 грн.

Кінцевий термін підписання договорів призначено на 21 листопада 2012 року. Автомобілі очікуються в період з листопада по грудень поточного року. Закупівля здійснюється за рахунок державного бюджету.

Як повідомляли раніше, МВС вибрало низку акцептованих пропозицій на купівлю патронів, гумових кийків і австрійських пістолетів для спецпідрозділів на суму понад 15 млн. гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram