ГоловнаЕкономікаФінанси

HarvEast Holding до кінця 2012 р. інвестує 5 млн грн у соцінфраструктуру Донецької області

Фінансування є додатковим до соціального бюджету холдингу.

HarvEast Holding до кінця 2012 р. інвестує 5 млн грн у соцінфраструктуру Донецької області
Фото: liga.net

HarvEast Holding до кінця 2012 року інвестує по 1 млн грн у соціальну інфраструктуру Старобешівського, Тельманівського, Новоазовського, Першотравневого та Володарського районів (Донецька обл.) в рамках проекту "Мільйон на район". Це фінансування є додатковим до соціального бюджету HarvEast Holding, повідомили в прес-службі холдингу.

"У багатьох селах холдинг є єдиним підприємством і, відповідно, єдиним джерелом допомоги для сільських громад. Тому навіть у неврожайний рік ми будемо допомагати нашим селам ставати кращими та комфортнішими для життя людей", - сказав гендиректор HarvEast Holding Саймон Чернявський.

У Старобешівському районі в рамках проекту "Мільйон на район" буде проведено ремонт Будинків культури в селах Стила, Придорожнє і Петровське, замінено покрівлю дитячого садка в с. Солнцево, встановлено металопластикові вікна в дитячому садку с. Мар'янівка, проведено капітальний ремонт артезіанських свердловин в селах Новокатеринівка та Василівка.

У Тельманівському районі буде відновлено вуличне освітлення в селах Вільне, Дерсаново, Михайлівка, Кузнєцово-Михайлівка, Греково-Олександрівка та Луковому, відремонтовано водогін у с. Чермалик і встановлено металопластикові вікна у дитячому садку с. Бахчовик.

У Новоазовському районі 1 млн грн буде направлено на капремонт водопроводу та встановлення металопластикових вікон у школі в с. Приморське.

У Першотравневому районі HarvEast Holding профінансує спорудження поля для міні-футболу та поточний ремонт поліклініки та станції швидкої допомоги в смт Ялта, ремонт водопроводу в с. Радянська Україна і ремонт покрівлі дитячого садка в с. Камишувате.

У Володарському районі буде здійснено капітальний ремонт водопроводу в селах Кременівка і Шевченко і відремонтовано терапевтичне відділення Володарської районної лікарні.

HarvEast Holding - сільськогосподарський холдинг, що володіє й управляє активами в Донецькій, Запорізькій, Черкаській, Житомирській областях та АР Крим. Основні напрями діяльності холдингу: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво. Холдинг створено 10 березня 2011 року на базі сільськогосподарських активів ПАТ ММК ім. Ілліча. Загальний банк оброблюваної землі становить близько 220 тис. га, поголів'я великої рогатої худоби - 25 тис. голів. Акціонерами HarvEast Holding є СКМ і "Смарт-Холдинг".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram