ГоловнаЕкономікаБізнес

Українці дивляться в інтернеті мультики та серіали

Рейтинг складено на основі даних он-лайн-кінотеатру Megogo.net.

Українці дивляться в інтернеті мультики та серіали

Мультфільми і серіали стали найпопулярнішим легальним відео-контентом у країнах СНД, Балтії та Грузії

Про це "proIT" повідомили аналітики он-лайн-кінотеатру Megogo.net.

Найбільш затребуваним став мультиплікаційний серіал "Лунтік і його друзі" - більш ніж 2 млн. показів відео. Другим за популярністю став інший анімаційний серіал - "Машині казки", трохи більш ніж 633 тис. переглядів.

Третій рядок рейтингу інтересу он-лайн-глядача зайняв серіал "Жіночий лікар", який нині також транслюють і на ТБ. Серіал, розрахований на жіночу аудиторію, набрав 339 тис. переглядів. Наступну позицію знову захопив дитячий мультсеріал - "Маша і ведмідь". Глядачі переглянули його 274 тисяч разів.

П'яте і шосте місце симпатії аудиторії Megogo.net у липні завоювали зарубіжні кіноновинки. Твір французьких кінематографістів - "Шеф" за участю Жана Рено у головній ролі й американський блокбастер "Ворон", в якому зіграв Джон К'юсак - 151 тис. і 130 тис. переглядів відповідно.

Далі йде російський серіал-детектив "Під прикриттям", з аудиторією 127 тис., за ним слідує інший російський бойовик "Кремінь" - близько 109 тис. переглядів. Стільки ж набрав особливо популярний в Україні 5-й сезон серіалу "Свати".

Останню сходинку десятки рейтингу популярності відео-контенту он-лайн-кінотеатру серед глядачів країн СНД, Балтії та Грузії зайняв давно улюблений всіма радянський мультсеріал "Ну, постривай!".

Не потрапили в 10-ку, але набрали понад 100 тис. переглядів: кінокомедія "Мами" і серіал "Острів непотрібних людей".

Зазначимо, що інформація аналітиків Megogo.net заснована на переглядах відео-бібліотеки он-лайн-кінотеатру Megogo.net за липень 2012 року. Аудиторія - 15 країн колишнього СРСР. Весь відео-контент є легальним.

Усього в липні он-лайн-кінотеатр Megogo.net відвідало 9,5 млн. унікальних користувачів із 15 країн колишнього СРСР, які переглянули 281 303 751 хвилин - це 4 688 395 годин, 195 349 днів, 6418 місяців або 534 роки. Усього за 7 місяців роботи он-лайн-кінотеатру його відвідало 26,5 млн. унікальних інтернет-користувачів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram