ГоловнаЕкономікаБізнес

Інтернет-бізнеси можуть переїжджати до Європи без витрат

Переїзд не позначиться ні на роботі проекту, ні на доступності його з російських і українських мереж.

Інтернет-бізнеси можуть переїжджати до Європи без витрат

Європейський провайдер Webzilla запускає спеціальну програму для компаній із Росії та України. Так, навіть великі інтернет-проекти можуть переносити IT-інфраструктуру в Європу без витрат і простоїв.

Програма Webzilla включає повне перенесення проекту фахівцями на сервери в дата-центр поблизу Амстердама і безкоштовне обслуговування протягом місяця. Перенесення здійснюють оперативно, так, щоб сервіс продовжував працювати. Це важливо для e-commerce проектів, які не можуть дозволити собі втрачати клієнтів і прибуток.

Щоби зменшити витрати, весь час переїзду і перший місяць послуг будуть безкоштовними для учасників програми. Компанії також одержують обслуговування російською мовою.

Для участі в програмі необхідно надіслати заявку на [email protected].

Переїзд не позначиться ні на роботі проекту, ні на доступності його з російських і українських мереж. У Webzilla є пряме підключення до всіх великих провайдерів, компанія вирішує будь-які питання маршрутизації для своїх клієнтів у всьому світі.

Потужності Webzilla дають змогу швидко масштабувати проект, отримувати будь-яке обладнання, розробляти індивідуальні рішення. Крім дата-центру в Голландії, Webzilla розміщує сервери в США, Люксембурзі та Сінгапурі, тому може пропонувати російським і українським інтернет-проектам глобальні рішення.

Докладніше про послуги Webzilla

Заявки на переїзд приймають на [email protected]

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram