ГоловнаКультура

Суд зобов'язав СБУ обґрунтувати заборону на в'їзд Наташі Корольовій

У Служби безпеки запросили довідку із зазначенням обставин заборони.

Суд зобов'язав СБУ обґрунтувати заборону на в'їзд Наташі Корольовій

Окружний адміністративний суд Києва зобов'язав Службу безпеки України обґрунтувати рішення про п'ятирічну заборону на в'їзд в Україну громадянки РФ Наталії Поривай (співачка Наташа Корольова).

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу суду.

"Сьогодні відбулося судове засідання за позовом Наталії Поривай до СБУ щодо п'ятирічної заборони в'їжджати на територію України. Суд задовольнив клопотання представника позивача про витребування доказів. Зокрема, він просив СБУ надати копію довідки, в якій вказано обставини, які були підставою для прийняття рішення про заборону Наталії Поривай в'їжджати на територію України", - йдеться в повідомленні.

Окружний адмінсуд оголосив перерву в засіданні і дав час СБУ ознайомитися з матеріалами справи і подати письмові пояснення. Наступне засідання відбудеться 20 квітня 2017 року.

Нагадаємо, Наташа Корольова народилася в Києві, але у віці 17 років переїхала в Москву, де жила і працювала з російським композитором Ігорем Ніколаєвим. Зараз, за чутками, співачка і її нинішній чоловік Сергій Глушко живуть у США. Раніше Корольова підкреслювала, що в російсько-українському конфлікті намагається дотримуватися нейтралітету і вважає колишні радянські республіки єдиною країною.

21 жовтня 2016 року СБУ заборонила їй в'їзд в Україну на п'ять років. Після цього співачка подала на СБУ до суду.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram