ГоловнаКультура

LB.ua запустив розділ "Культура"

У розділі ми публікуватимемо аналітику, рецензії, огляди і останні новини зі сфери культури

LB.ua запустив розділ "Культура"

З 2 квітня читачі LB.ua зможуть знайти найсвіжіші новини та аналітику у сфері культури в окремому розділі "Культура" на сайті.

З огляду на те, що культура має стати (і стає) невід'ємною частиною суспільної і політичної публічної дискусії, ми запускаємо окремий розділ. Він буде присвячений аналізу культурної політики в Україні, новинам та оглядам у різних сферах (кіно, літературі, театрі, візуальному мистецтві й музиці) та дискусіям щодо того, яку роль відіграє культура у становленні нової України і яку роль їй відводить держава зараз.

Крім того, ми ведемо кілька спецтем, деякі з них тривають вже не один рік. Це, зокрема, огляди сезонів кінонагород, які починаються у вересні і закінчуються в останні місяці зими або напровесні, щоденники великих кінофестивалів - як українських, так і зарубіжних, і новий спецпроект: Календар українського мистецтва, який веде відомий український журналіст і редактор Валентина Клименко.

Наші автори - літературні, музичні, театральні критики та кінокритики, культурні журналісти та діячі, котрі створюють образ нової України.

У наших планах - далі аналізувати українську культурну політику і мистецтво, інтерв'ювати ключових дійових осіб і відкривати нові, ділитися свіжими новинами і разом з авторами та читачами виявляти нові тренди як в Україні, так і у світі.

Новини та статті розділу "Культура" можна відслідковувати через RSS-стрічки "Новини" і "Публікації".

Ми також викладатимемо найцікавіші матеріали у наших акаунтах у соціальних мережах Facebook, Twitter і Вконтакте.

Питання та пропозиції з приводу роботи розділу "Культура" ви можете надсилати на редакційну пошту [email protected].

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram