ГоловнаКультура

Опубліковано трейлер фільму про Майдан "Звичайні люди"

Учасники подій цілий рік працювали над стрічкою про події Євромайдану

Опубліковано трейлер фільму про Майдан "Звичайні люди"
Фото: http://zik.ua

В Інтернеті з'явився трейлер фільму про події Євромайдану в Києві "Звичайні люди".Автори фільму зняли історії понад 100 героїв - безпосередніх учасників подій осені 2013 року. Головною дійовою особою картини автори називають народ і звичайних людей, які змінили хід історії.

"Від самого початку в центрі нашої уваги були і є справжні герої - звичайні люди, чия доля стала спусковим гачком, що викликав лавину подій, які змінили хід історії. Ми знімали розповіді про те, що їх хвилює, що вони думають і відчувають, фіксували хроніку щоденної боротьби простих українців за свої громадянські права і людську гідність, хроніку перемог і поразок, хроніку життя і смерті", - сказано в описі фільму.

Над картиною працюють Макс Бернадський, Михайло Любарський, Ярослав Шапочка, Оля Вауліна, Марія Томак, Антон Байбаков, Андрій Рогачов, Катя Герасимчук, Михайло Закутський та інші.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав указ про святкування Дня Гідності і Свободи 21 листопада - в річницю Євромайдану та Помаранчевої революції.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram