ГоловнаКультура

В українському ЗМІ з'явився музей Вітчизняної війни

Пам'ять жертв ВВВ можна буде вшанувати в інформаційному агентстві.

В українському ЗМІ з'явився музей Вітчизняної війни
Фото: fstud.ru

У приміщенні ІА "Міст-Дніпро" (Дніпропетровськ) 7 травня відкрито музей, експозиція якого присвячена Великій Перемозі.

Про це президент історико-пошукової організації "Пошук-Дніпро", голова правління ВГО "Союз "Народна пам'ять" Ярослав Жилкін повідомив на прес-конференції.

Відкриття музею стало можливим завдяки співпраці історико-пошукової організації "Пошук-Дніпро" з інформаційним агентством "Міст-Дніпро".

"Виставка, яку ми сьогодні відкрили, повністю відображає діяльність історико-пошукової організації "Пошук-Дніпро". Наша головна мета - ідентифікувати останки якомога більшої кількості солдатів, які загинули під час Великої Вітчизняної війни. За цілком приблизними підрахунками, за роки війни зникли безвісти близько шести мільйонів осіб. У кожного з них були батьки, діти, кохані. Наш обов'язок як нащадків - допомогти відновити долю кожного. Війна не буде скінчена, поки не поховають з почестями останнього солдата", - сказав він.

Ярослав Жилкін також зазначив, що співпраця з інформаційним агентством "Міст-Дніпро" значно допоможе історико-пошуковій організації "Пошук-Дніпро" в роботі, спрямованій на увічнення пам'яті загиблих жертв воєн і політичних репресій.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram