Ви не з тими воюєте

Я знаю точно, що Майдану НЕ потрібно – це істерика. Єдиний кандидат, неповторний кандидат, триєдиний кандидат…

Фото: Микола Даневич

Якщо Ви думаєте, що вибори 2015 року можна виграти шляхом додавання відсотків – глибоко помиляєтеся.

Виборів не буде. Буде брутальна бійка і проштовхування Януковича в крісло. Результат буде визначати не калькулятор, не сервери, не плюсування рейтингів кількох кандидатів. Результат будуть визначати тонни купюр, адмінресурс, «беркут» з кийками та «тітушки» з ломами і битами.

Забудьте про закон, забудьте про соціологію. Ніякої елекції не буде, буде війна. Краще думайте над технологіями, займайтеся оргроботою, самонавчанням та навчайте інших.

Ми не знаємо ні того, за яким законом буде проводитися волевиявлення, ні всього спектру технологій, що будуть застосовуватися.

Люди, ще раз повторюю – забудьте це слово «вибори»!

В мене складається враження, що Ви досі не зрозуміли з ким маєте справу. Це не кишенькові крадії чи конокради, не шлепери чи форточники. Це бандити і вбивці. Пройдіться по списку прізвищ, по вертикалі Партії регіонів, навіть по тих же нардепах від ПР (колишніх і теперішніх). Прогугліть прізвища. Там знайдете і професійних вбивць і різних інших елементів, які мають довгу кримінальну біографію, які спочатку «ламали» чи вбивали комерсів та конкурентів, брали участь жорстоких бандитських війнах, а тепер ламають депутатів, що неправильного голосують чи чинуш, що сміють в чомусь перечити лінії влади.

Думаєте чинуша, який в час Ч повинен буде визначитися з тим, на чиєму він боці, злякається єдиного кандидата, хто б він не був, чи тих, хто прийде до нього додому і забере з собою його голову, як це зробили із суддею в Харкові?

Отямтеся – Ви не з тими воюєте, не ту будівлю розвалюєте. Ви самі собі шкодите своїми ультиматумами і робите сильнішими наших ворогів.

Олександр Солонько Олександр Солонько , Юрист, політичний аналітик, громадський активіст
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram