Медведчук, Королевська та Шевченко

Після останнього трансферу нашого великого футболіста, на цей раз трансферу політичного, у всіх виникло природнє питання: "А скільки?". Але ж не все так просто.

Насправді, якщо згадати політичну кар'єру Андрійка (так так, вона в нього є!), то можна сказати, що Шевченко не зраджував собі.

У 1998 році Андрій Шевченко вступив у СДПУ(о) Віктора Медведчука.

Багато хто помиляється, коли каже, що тоді весь склад Динамо вступив до партії. Це не так. Сам Медведчук казав, що вступили лише деякі гравці. Ось так почалась політична кар'єра "соціал-демократа".

Вже в 1999 році, Шевченко публічно підтримав Кучму, а в 2004 - Януковича на президентських виборах. Це, зрештою, не завадило йому стати радником Ющенка.

І, ось, 2012 рік, Шева напередодні виборів робить свій, мабуть, найневдаліший трансфер, до партії Королевської.

Але виникає питання! А чи вийшов Шева з лав партії СДПУ(о), адже за нашим законодавством громадянам дозволяється бути тільки в одній партії одночасно. Звідки в мене таке питання? Натрапив на інтерв'ю Віктора Медведчука 2005 року, де він стверджує, що Шевченко все ще член СДПУ(о).

Отже, якщо згадати, що попередня назва партії Королевської - УСДП, то Шевченко не зрадив своїм "соціал-демократичним" переконанням, а також, судячи з чуток, не зрадив свого попереднього босса Медведчука, який схоже має стосунок і до партії Королевської.

Отже партквиток здавати не треба!

Олександр Аронець Олександр Аронець , Політичний експерт ГО «Всеукраїнска Люстрація»
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram