ЄВРОголі та ЄВРОбосі

Приголомшлива статистика: в Україні під час морозів замерзла 131 людина. Подивився у сусідів – росіян – 64…

У нашій родині вже давно існує негласна традиція. Як тільки-но є можливість, від серця допомагаємо їжею безхатченкам. За нашим прикладом тепер так роблять наші сусіди, знайомі та просто добрі наслідувачі. Зазвичай, хто чим може: хто шматочком хліба, хто куснем ковбаси. І на таке добре діло людям не потрібно спонукальних брехливих бігмордів «Почую кожного» чи пафосних «Україна для людей» тощо.

Як не волає нинішня влада олігархів про близькість до людей, але ж насправді біло-блакитні мешканці Олімпу, як не були серед людей, так і не сильно того прагнули.

Мільярди гривень кинуто своїм компаніям нібито під ЄВРО-2012, а в цей час на вулицях замерзають люди. У декілька разів менша за Росію Україна, має більше загиблих від морозу…

На цьому фоні збільшення витрат на ЄВРО-2012 на 7,5 млрд. грн. (з яких 50% випливе на Кіпрі) - це бенкет під час чуми. А де ж обіцяні Януковичем іноземні інвестиції? То може і ЄВРО-2012 варто проводити на Кіпрі?..

Фото: EPA/UPG

Нинішня влада, прикриваючись багатомільярдною ковдрою ЄВРО-2012, на яке вже витрачено з держбюджету майже 100 млрд. грн. (добра половина яких вкрадена), геть плюнула на тих, для кого те змагання призначене. Бо футбол в Україні давно перетворився в іграшки олігархів. У дитинстві Ахметов, Коломойський, Суркіс, Ярославський та інші гралися з м’ячем у дворі, а тепер сидять у V.I.P.-ложах та дивляться за своїми дорогими кишеньковими іграшками…

От і маємо: ЄВРО – в кишенях олігархів, а людям лишається тільки останній шанс у жовні 2012-го року усунути від влади цю кримінально-олігархічну кліку Януковича! Бо інакше демократичні перетворення в нашій країні будуть заморожені ще на багато років наперед.

Андрій Павловський Андрій Павловський , Експерт з питань соціальної політики
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram