Блог кураторів компанії Amuseum

Виставкова компанія

Amuseum

Компанія Amuseum («Амьюзеум») спеціалізується на розробці проєктів для музеїв, галерей і виставкових просторів під «ключ»: від ідеї до її реалізації. На власній виробничій базі розробляє і виготовляє експозиційне обладнання для постійних експозицій та тимчасових виставок.

Куратори та ідеологи компанії Amuseum – Андрій Качуро та Анастасія Гайдукевич-Качуро, які закладають у сучасні форми своїх проєктів глибинні смисли. Місія компанії – сприяти популяризації культурної та історичної спадщини серед широкої аудиторії.

Серед реалізованих проєктів: виставка-дослідження «Ген непокори: хроніки українського спротиву на Донеччині від першої половини ХХ століття до 1991 року» у Краматорську, фестиваль сучасного мистецтва Kyiv Art Week у форматі «онлайн», постійний експозиційний музейний проєкт «Український Схід» у Національному музеї історії України у Другій світовій війні у Києві, проєкт «Вкрадений Крим. Історія депортації» у Києві, археологічна виставка «Людина в просторі степу. Доба каменю. Доба бронзи» у Краматорську, виставка «Ґарет Джонс. Щоденник» у Києві, виставка «Софія Київська: 1000-річчя Могутності Духу» у Національному заповіднику «Софія Київська» у Києві, виставка «Україна-НАТО. Формула безпеки» у Києві, виставковий проєкт «Музей новин» у Києві, виставка «Тіні Забутих Предків» у Києві.

Все записи блога