ГоловнаПолітика

У Раду зібралися Шилова з "Антивійни" і Лесик з "Українського вибору"

ЦВК зареєструвала нову партію кандидатів у депутати.

У Раду зібралися Шилова з "Антивійни" і Лесик з "Українського вибору"
Фото: vybor.ua

Центральна виборча комісія в п'ятницю, 27 травня, зареєструвала ще п'ятьох кандидатів у народні депутати на проміжні вибори 17 липня.

Зокрема, кандидатом став Ілля Кива, нещодавно звільнений із посади начальника департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції. Він балотується в 183-му окрузі в Херсоні.

У 27-му окрузі в Дніпропетровську балотується Вікторія Шилова - скандальновідома екс-депутат Дніпропетровської обласної ради. Минулого року проти її руху "Антивійна" було порушено кримінальну справу за спроби зриву мобілізації. Тут також балотується Марина Денисенко, голова Всеукраїнської громадської організації "Дух нації".

У 114-му окрузі в Луганській області балотується колишній командир штурмової групи батальйону "Донбас" Тарас Костанчук, який зараз входить у команду Валентина Наливайченка. Там само спробує обратися керівник харківського осередку "Українського вибору" Андрій Лесик, якого вигнали з Харківської міськради 17 травня.

Нагадаємо, перші п'ять кандидатів були зареєстровані 24 травня. Серед них - Єгор Фірсов і Загід Краснов.

ЦВК призначила на 17 липня проміжні вибори депутатів Ради в округах №23 (Волинська область), №27 (Дніпропетровськ), №85 (Івано-Франківська область), №114 (Луганська область), №151 (Полтавська область), №183 (Херсон) та №206 (Чернігів).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram