ГоловнаПолітика

Гройсман зняв з Марушевської догани Насірова

Прем'єр змусив начальницю Одеської митниці і голову ДФС потиснути руки.

Гройсман зняв з Марушевської догани Насірова

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що знімає з керівника Одеської митниці Юлії Марушевської догани, які вона отримала від голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це він сказав під час робочої поїздки в Одесу.

Тему доган під час відвідин прем'єром Одеської митниці порушив голова Одеської області Михайло Саакашвілі.

"Юлія отримала три догани саме за те, що ви підтримали: за автоматичну систему, за спробу ввести систему ASYCUDA", - сказав він.

Гройсман відповів, що конфліктна ситуація між головою ДФС і керівничкою Одеської митниці - це "день учорашній" і його не цікавить.

"Мені цікавий день сьогоднішній і завтрашній. Дозвольте, я внесу пропозицію про те, що за відмінні успіхи в роботі з Юлії зняти всі три догани. Ви не будете заперечувати? А Юлії я бажаю удачі", - сказав прем'єр.

Саакашвілі ж заявив, що Романа Насірова потрібно посадити у в'язницю.

"Якби я був президентом, усе одно посадив би Насірова. На початковому етапі реформування митниці ми з Насіровим про все домовилися, він обіцяв своє сприяння. У підсумку почав вставляти палиці в колеса", - сказав він.

Гройсман змусив Насірова і Марушевську потиснути руки ще при вході на новий митний термінал, зазначає агентство УНІАН.

Нагадаємо, з кінця березня Марушевська звинувачує Насірова в перешкоджанні реформуванню митниці. Вона заявляє, що впровадження електронної системи Asycuda World саботується керівництвом ДФС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram