ГоловнаПолітика

Саакашвілі взяв собі в заступники активістку Євромайдану

Юлія Марушевська працювала в команді Саакашвілі директором агентства з питань інвестицій та розвитку.

Саакашвілі взяв собі в заступники активістку Євромайдану
Фото: dumskaya.net

Голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі призначив своїм заступником 26-річну активістку Євромайдану Юлію Марушевську.

Інформацію про це розміщено на сайті обласної держадміністрації.

"Марушевська Юлія Леонідівна працює з 9 вересня заступником голови Одеської обласної державної адміністрації", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, Марушевська добре знає особливості регіону, адже дитинство проводила в с. Садове Татарбунарського району, звідки походить її сім'я і де досі проживає бабуся.

Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, спеціальність - українська мова та література, німецька мова, кваліфікація - магістр з української мови та літератури, філолог-дослідник, викладач вищого навчального закладу з української мови та літератури, німецької мови, науковий редактор.

В Одесі відома як активний учасник Євромайдану. У команді Саакашвілі працювала директором департаменту «Агентство з питань інвестицій та розвитку» Одеської ОДА.

Нагадаємо, 17 липня Саакашвілі призначив своїм заступником Марію Гайдар, доньку російського економіста і політика Єгора Гайдара.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram