ГоловнаПолітика

Порошенко звільнив голів усіх районів Закарпаття

Президент вирішив провести тотальну чистку в керівництві райадміністрацій.

Порошенко звільнив голів усіх районів Закарпаття
Фото: www.president.gov.ua

Президент Петро Порошенко в п'ятницю підписав 12 указів про звільнення голів районних державних адміністрацій в Закарпатській області.

Всі вони перебували на посаді з приставкою "тимчасово виконуючий обов'язки".

Звільнено Михайла Кіндрата (Великоберезнянський район), Габора Кінча (Берегівський район), Юдіту Петеї (Виноградівський район), Олега Ціника (Воловецький район), Віктора Сімканінця (Іршавський район), Василя Кубарича (Мукачівський район), Івана Бібена (Перечинський район), Анатолія Тимченка (Ужгородський район), Михайла Пристаю (Хустський район), Віктора Медвідя (Рахівський район), Івана Микульця (Свалявський район), Василя Йовдія (Тячівський район).

Міжгірський район не мав призначеного голови РДА, його обов'язки за посадою виконує Василь Маркович, перший заступник голови адміністрації.

Нагадаємо, всі голови районних держадміністрацій Закарпатської області написали заяви на звільнення після стрілянини в Мукачевому. Цей інцидент призвів до того, що всю верхівку області було відправлено у відставку, а на посаду губернатора  терміново із Сєвєродонецька було перекинуто Геннадія Москаля.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram