ГоловнаПолітика

Журналіст назвав імена депутатів, з яких зніматимуть імунітет

ГПУ приписали інтерес до Папієва та Клюєва

Журналіст назвав імена депутатів, з яких зніматимуть імунітет
Фото: Макс Левин

Головред видання "Цензор" Юрій Бутусов стверджує, що Генпрокуратура попросить зняти недоторканність із трьох депутатів з коаліції, двох позафракційних парламентарів і двох з "Опозиційного блоку".

"Сьогодні у Раді буде битва. Генеральний прокурор Шокін підготував на розгляд Ради запити на зняття депутатської недоторканності відразу із сімох народних депутатів. Андрій Денисенко, В'ячеслав Константіновський, Андрій Лозовой, Ігор Мосійчук, Сергій Мельничук. Це з парламентської коаліції [Мельничук і Денисенко не входять у коаліцію, - LB.ua]. І Папієв та Клюєв з "Опозиційного блоку", - написав він у фейсбуці, не назвавши своє джерело.

Константіновський - представник "Народного фронту", Денисенко нещодавно вийшов з Блоку Петра Порошенка, Лозовой та Мосійчук представляють Радикальну партію, а Мельничука нещодавно вигнали з неї.

Нагадаємо, що у Конституційному Суді на розгляді перебуває законопроект про зняття депутатської недоторканності. Поки його не ухвалили, зняти імунітет з депутатів може тільки Верховна Рада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram