ГоловнаПолітика

Національна Демократична партія України визначилась із кандидатами у народні депутати

Національна Демократична партія України визначилась із кандидатами у народні депутати
Фото: ndemocratic.org.ua

Вчора, 15 вересня відбувся З’їзд Національної Демократичної партії України, під час якого стали відомі імена кандидатів у народні депутати на парламентських виборах, які пройдуть 26 жовтня.

Присутні на З’їзді делегати партії після дебатів більшістю голосів затвердили список кандидатів у нардепи по загальнодержавному та одномандатним виборчих округах.

Перша сімка кандидатів до Верховної Ради по загальнодержавному виборчому округу виглядає наступним чином:

1. Чинка Олена Петрівна

2. Цельєв Олексій Вікторович

3. Грабар Сергій Володимирович

4. Гомольська Лілія Петрівна

5. Денисов В’ячеслав Євгенович

6. Пилипів Богдан Іванович

7. Паньков Олександр Васильович

Ніхто із висунутих кандидатів до цього не обирався народним депутатом жодного зі скликань українського парламенту.

Основними пріоритетами діяльності партії її голова Олександр Паньков та перший номер виборчого списку Олена Чинка назвали прийняття закону про люстрацію, проведення податкової реформи для створення нормальних умов для бізнесу та введення в силу нового виборчого законодавства.

Ще одним напрямком діяльності Національної Демократичної партії України у парламенті стане децентралізація влади шляхом розвитку самоврядування та громадського контролю за діяльністю держструктур, а особливо – за формуванням та витрачанням бюджету.

"На парламентські вибори від Національної Демократичної партії України йде сильна та не заплямована команда, яка вірить у власні сили і впевнена в тому, що зможе змінювати Україну на краще. Проходження до парламенту для нас – черговий крок до можливості будувати нову, дійсно демократичну та європейську країну", - заявила Олена Чинка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram