ГоловнаПолітика

Кернес повернувся до Харкова

Мер Харкова Геннадій Кернес повернувся в місто після лікування в Ізраїлі

Кернес повернувся до Харкова
Фото: Скрин-шот с youtube.com

Мер Харкова Геннадій Кернес повернувся в місто після лікування в Ізраїлі.

Літак з Кернесом приземлився в аеропорту Харкова о 15:00, повідомляє Status Quo.

Зустрічати Кернеса на площі біля харківського аеропорту зібралося кілька тисяч людей. При цьому низка ЗМІ повідомили, що це бюджетники, яких зобов'язало прийти їхнє керівництво.

В руках у людей прапори України та Харкова і плакати "Спасибі за мир і стабільність на Слобожанщині", "Кернес - єдина Україна".

Зараз Кернес дає брифінг в аеропорту.

Нагадаємо, 28 квітня Кернеса поранили під час пробіжки по Білгородському шосе в Харкові. Охоронці, що супроводжували його на мікроавтобусі, доставили його в лікарню швидкої і невідкладної допомоги, де лікарі зробили меру операцію, ввели його в медикаментозний сон і підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

У ніч проти 29 квітня Кернеса у супроводі дружини і бригади ізраїльських лікарів перевезли в один зі шпиталів Ізраїлю. Там йому зробили ще кілька операцій, в т.ч. на хребті і на легені. 2 травня віце-мер Харкова Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що загроза життю Кернеса минула, і його відключили від апарату штучної вентиляції легенів. Через 10 днів Кернес почав дистанційно керувати містом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram