ГоловнаПолітика

Начальник херсонської міліції балотувався в депутати Криму від партії Аксьонова "Русское единство"

Фабріна призначили начальником УМВС у Херсонській області за квотою УДАРу

Начальник херсонської міліції балотувався в депутати Криму від партії Аксьонова "Русское единство"
Фото: www.kherson.pro

Михайло Фабрін, якого у березні призначили главою херсонської міліції, раніше балотувався у депутати АРК від проросійської партії "Русское единство". Про це написав на своїй сторінці у фейсбуці Павло Подобєд.

Фабріна призначили начальником УМВС в Херсонській області за квотою УДАРу. До цього він керував обласною організацією УДАРу, а з 2007 до 2008 року очолював ялтинську міліцію. Балотувався в депутати АРК 2010 року під номером 25 за виборчим списком "Русского единства". Ця інформація є на сайті партії.

"До мене звернулися місцеві жителі, які повідомили про те, що начальник місцевого МВС балотувався від партії "Русское единство", - розповів LB.ua по телефону нардеп від ВО "Свобода" Олег Панькевич. - Я вважаю, що це дуже небезпечна ситуація, яка загрожує нам повторенням одеських подій, і направив відповідні звернення до глав МВС, СБУ та РНБО".

Лідером "Русского единства", нагадаємо, є псевдопрем'єр Криму Сергій Аксьонов. 30 квітня Окружний адміністративний суд Києва заборонив діяльність цієї партії в Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram