ГоловнаПолітика

За декларацією, Тимошенко заробила у в'язниці 180 тис. гривень

Рахунків у банках, бізнесу, авто та іншої нерухомості кандидат не вказала

За декларацією, Тимошенко заробила у в'язниці 180 тис. гривень
Фото: Макс Левин

Кандидат у президенти України, екс-прем'єрка Юлія Тимошенко оприлюднила свою декларацію про доходи за 2013 рік.

Документ розміщено на сайті Центральної виборчої комісії.

У декларації Юлія Тимошенко вказала, що минулого року заробила 180 тисяч гривень. Перебуваючи у в'язниці, вона отримувала зарплату в розмірі близько 15 тисяч гривень за посаду голови партії ВО "Батьківщина".

Тимошенко вказала, що має квартиру площею 59,4 кв. м. Рахунків у банках, бізнесу, авто та іншої нерухомості Тимошенко не вказала. Також у документі не зафіксовані члени її родини: чоловік Олександр і дочка Євгенія, доходи яких вона мусила вказати.

Нагадаємо, напередодні, 21 березня, офіційний статус кандидата на посаду голови держави отримали лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, якого вирішила підтримати партія "УДАР", голова Компартії України Петро Симоненко і голова Радикальної партії Олег Ляшко, нардеп від Партії регіонів Олег Царьов, екс-голова Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж і підприємець Андрій Гриненко.

Раніше кандидатами на посаду президента зареєстрували колишніх віце-прем'єрів Юрія Бойка та Сергія Тігіпка, екс-губернатора Харківської області Михайла Добкіна, бізнесмена Вадима Рабиновича, колишнього заступника генпрокурора країни Рената Кузьміна, керівника компанії "Інтерагроекспорт" Володимира Саранова і колишнього депутата Верховної Ради Валерія Коновалюка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram