ГоловнаПолітика

Семерак: у будівлі Кабміну перебували причетні до бійні на Майдані

Попереднє керівництво уряду відкрило кабінети для цих осіб

Семерак: у будівлі Кабміну перебували причетні до бійні на Майдані
Остап Семерак
Фото: censor.net.ua

У приміщеннях Кабінету Міністрів знайшли предмети, що вказують на перебування там людей, які причетні до масових убивств у центрі Києва 18-20 лютого.

Про це на брифінгу повідомив міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на питання про пошук тих людей, які винні у розстрілах учасників Майдану, Семерак сказав, що над цим працюють СБУ, Генпрокуратура і МВС.

"Повинен вам сказати, що в перший день моєї роботи, а це 27 лютого, я передав правоохоронним органам... всю відеофіксацію з усіх відеокамер, які є на приміщеннях Кабінету Міністрів. Також ми передали всі записи з оформлення перепусток - хто заходив в приміщення, хто виходив. Правоохоронним органам надано можливість спілкуватися з особами, які раніше працювали в кабінетах і яким з 18 по 20 лютого попереднє керівництво Кабінету Міністрів доручило покинути свої службові приміщення, не закриваючи двері", - сказав він.

За його словами, більше інформації він надати не може, щоб зберегти можливість покарати винних. "Наостанок хочу вам сказати, що в приміщеннях Кабінету Міністрів знайшли предмети, які свідчать про те, що в цих приміщеннях перебували люди, причетні до масового вбивства в цей період", - сказав він.

Нагадаємо, напередодні перший заступник Генпрокурора Микола Голомша повідомив, що встановлено особи снайперів, які розстрілювали людей на вулиці Інститутській у Києві 20 лютого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram