ГоловнаПолітика

Клюєв подав у відставку

Чиновник запевняє, що не знав про підготовку силового сценарію

Клюєв подав у відставку
Фото: http://dt.ua

Голова Адміністрації президента Андрій Клюєв 23 лютого зустрічався з президентом Віктором Януковичем у Криму і подав заяву про відставку з посади голови Адміністрації президента.

Про це повідомив УНІАН сам Андрій Клюєв.

Зокрема, він підтвердив, що добровільно написав заяву про відставку і зустрівся з Януковичем у Криму виключно для того, щоб особисто передати свою заяву.

Так само він заявив, що був фактично усунений від ухвалення будь-яких рішень для врегулювання конфлікту і не знав про підготовку силового сценарію. Клюєв упевнений, що слідство розбереться з усіма обставинами трагедії, що сталася, а винуватці зазнають покарання.

Як стверджують наші джерела, на зворотному шляху до Києва на вже екс-голову Адміністрації президента було скоєно напад, а сам він отримав серйозне поранення. За відомостями видання, автомобіль Клюєва відібрали невідомі. Однак сам він цю інформацію коментувати відмовився.

Нагадаємо, напередодні народний депутат Нестор Шуфрич заявив, що голова Адміністрації президента Андрій Клюєв перебуває в Україні і переживає один з найважчих етапів у житті. "По-людськи можна зрозуміти емоційний стан Андрія Петровича. Як людина порядна, він глибоко переживає все те, що сталося в країні. Зараз йому необхідний час, щоб отямитися, оцінити всю складність ситуації", - заявив Шуфрич.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram