ГоловнаПолітика

У Львівській області спалили ресторан нардепа від "Свободи"

Партія розцінює ці дії як спробу політичного тиску

У Львівській області спалили ресторан нардепа від "Свободи"
Фото: donnews.ru

У ніч на 10 лютого у Львівській області невідомі спалили ресторан сім'ї заступника голови ВО "Свобода", народного депутата Ігоря Кривецького.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Як повідомляють, невідомі, які вчинили підпал, застосували вогнепальну зброю проти охорони, яка спробувала затримати їх. Постраждалих немає.

"Свобода" розцінює ці дії як спробу політичного тиску на націоналістів, які займають активну антивладну позицію. Дії, спрямовані на знищення майна, яке належить сім'ям опозиційних депутатів, - це також спроба вивести цих людей із процесу боротьби з режимом Януковича. Однак будь-які спроби тиску, нищення майна, переслідування, а також погрози на адресу націоналістів і їхніх сімей не вплинуть на позицію "Свободи" у протистоянні з антиукраїнською та антисоціальної владою", - йдеться в повідомленні.

У партії зазначили, що напередодні спалили банний комплекс, який належить ТОВ "Узлісся" сім'ї Кривецького.

Нагадаємо, що місяць тому арештували все майно голови Вінницької обласної організації ВО "Свобода", одного з координаторів місцевого відділення ВО "Майдан" Олексія Фурмана. У нього відібрали ресторанний бізнес і всі транспортні засоби.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram