ГоловнаПолітика

Путін після зустрічі з Януковичем відвідав свою хрещеницю

Російський президент зустрівся в Криму з екс-головою АП України Віктором Медведчуком.

Путін після зустрічі з Януковичем відвідав свою хрещеницю

Російський президент Володимир Путін відвідав свою хресну доньку та її батька - екс-голову АП України Віктора Медведчука в Криму в четвер увечері.

Після зустрічі з Віктором Януковичем і неформальної вечері з ним в одному з ресторанів Криму перед відльотом Путін заїхав до лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука, пише таблоїд Life.news.

Нагадаємо, кілька років тому він очолював адміністрацію тодішнього президента Леоніда Кучми.

Хрещениці президент подарував букет квітів і плюшевого ведмедика. Колишній високопоставлений український чиновник зустрічав Путіна разом зі своєю родиною на порозі свого розкішного особняка, розташованого на березі моря в околицях Ялти.

Фото: lifenews.ru

Після невеликої екскурсії по маєтку Путін і Медведчук із родиною пройшли на балкон другого поверху, де поласували фруктами, запиваючи їх шампанським.

Тут господар будинку похвалився перед президентом однією з головних прикрас резиденції - танцюючим фонтаном. Тільки-но гості підняли келихи, різнокольорові струмені почали злітати вгору в такт пісні "Місто над вільною Невою".

Фото: lifenews.ru

Нині Віктор Медведчук є переконаним прихильником самої повної інтеграції на пострадянському просторі та відкрито критикує Віктора Януковича за його небажання вступати в Митний союз.

Також Медведчук ратує за надання російській мові в Україні статусу другої державної.

Нагадаємо, що до зустрічі з Віктором Януковичем Путін дорогою зі Севастополя в Ялту зробив незаплановану зупинку, щоби привітати байкерів і їхнього лідера Хірурга.

Відео зі сайту Lifenews.ru

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram