ГоловнаПолітика

Чоловік Тимошенко просить Захід запровадити санкції проти влади

Із режимом Януковича марно говорити дипломатичною мовою.

Чоловік Тимошенко просить Захід запровадити санкції проти влади
Фото: Макс Левин

Чоловік екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко Олександр вважає, що запровадження економічних санкцій проти представників діючої влади в Україні може бути ефективнішим засобом тиску, ніж дипломатичні заклики повернути країну на демократичний шлях розвитку.

Як повідомляє сайт лідера партії "Батьківщина", про це Олександр Тимошенко сказав в інтерв'ю болгарській газеті "24 години".

"З режимом Януковича марно говорити дипломатичною мовою. Захід повинен зрозуміти, що влада в Україні - це колишні кримінальні злочинці, одягнені в найдорожчі марки одягу і навчені говорити заготовлені слова. Насправді ж вони розуміють тільки тюремний жаргон і грубу силу. Тому Захід повинен діяти рішуче - ввести жорсткі санкції проти режиму, заморозити їхні активи, банківські рахунки, майно тощо", - сказав Тимошенко.

Як відомо, Олександр Тимошенко 23 квітня після подій, пов'язаних із примусовою госпіталізацією Юлії Тимошенко і побиттям у Качанівський колонії, звернувся до президента США Барака Обами, президента Росії Володимира Путіна, канцлера ФРН Анґели Меркель, голови Європейського парламенту Мартіна Шульца, Генсекретаря ООН Пан Гі Муна з проханням захистити і не дати фізично знищити Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram