ГоловнаЕкономікаБізнес

Samsung рекомендувала користувачам вимкнути смартфони Galaxy Note 7

У США телефони замінюють на Galaxy S7.

Samsung рекомендувала користувачам вимкнути смартфони Galaxy Note 7

Компанія Samsung Electronics заявила про призупинення продажів телефонів Galaxy Note 7, які кілька разів спалахували на борту літаків, і запропонувала всім покупцям вимкнути їх.

Як повідомляє агентство Reuters із посиланням на заяву південнокорейської компанії, Samsung попросила всіх партнерів припинити продаж і обмін смартфонів Galaxy Note 7 на час офіційного розслідування.

Усім власникам телефонів цієї моделі запропоновано їх вимкнути і більше не використовувати, вказано на сайті компанії, призначеному для користувачів у США. Покупцям також запропоновано звернутися за телефоном у США для консультації і поміняти свої смартфони на Galaxy S7 або Galaxy S7 edge з можливим бонусом у $25.

10 жовтня Samsung заявила про тимчасове припинення виробництва смартфонів Galaxy Note 7. Це сталося після того, як смартфон з нової партії вибухнув у руках свого власника, жителя КНР. У південнокорейській компанії пояснили, що всередині пристроїв були встановлені акумулятори з дефектом.

Один зі смартфонів Galaxy Note 7 з нової партії вибухнув у руках свого власника менш ніж через добу після того, як 25-річний житель Китаю Хуей Ренджі його придбав. У результаті події молодик отримав незначні ушкодження двох пальців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram